Elektriker døgnvagtstelefon 57 52 64 75

 

Firmaprofil – ES Elektrikeren A/S

Es-elektrikeren

Historie:

Firmaet blev grundlagt i 1968 af Erik Sørensen, deraf navnet ES. Han servicerede Borup og omegn samtidig med at hustruen Jytte Sørensen solgte hvidevarer, Belysning, lyskilder og el apparater fra den tilhørende butik, som var kendt som ” den butik som ligger på hjørnet”. Den 1/1 2003 overtager Carsten & Sussie Dehli ES-elektrikeren og omdanner det først til det til et ApS og senere A/S

D.1.april 2004 flytter butikken ind i Borup Centeret i nye flotte lokaler og el installations lageret til vandværksvej i Borup. Butikken fortsætter samme sortiment som på Ørningevej blot større udvalg, og i 2012 opnår vi at blive årets belysningsbutik.

Som tiden går og vi får flere ansatte og vi har brug for mere plads vælger vi at købe i 2008 vores nuværende adresse, Bækgårdsvej 41 B. El lageret flyttes igen og butikken bliver på Hovedgaden.
På det nye el lager indrettes der plads til storstilet affaldssortering og der tænkes ergonomisk indretning.
Da der er gået 12 år med detail butik på Hovedgaden vælger vi at samlet hele firmaet under samme tag og flytte butikken til Bækgårdsvej 41 B og butikken lukkes helt juni 2017 

I dag er vi at finde på Bækgårdsvej 41 B, hvor Sussie er at finde på kontoret de fleste dage, hvor hun tager sig af alt administrativt og telefoner. Carsten & Jonas, overmontøren har kontakten til el kunderne og er tit ude af huset for at se på arbejde og bistå svendene.

Vi har en super god medarbejder gruppe hvor hver svend har en fuld udrustet firmabil så de kan løse de fleste opgaver på stedet hos kunden. Vi har gjort meget for at lette arbejdsgangene og gennem årene har vi fået indført elektronisk ordrestyrings system, tracker i biler, nyt telefon system.

 

Totalleverandør

Vores arbejdsområder spænder vidt lige fra lampe ophængning i private hjem til fabriks styringer. Vi har kompetencer til det hele og vi arbejder på hele Sjælland. Vi bestræber os på at holde alle indgåede aftaler omkring tider, det er en af de ting mange af vore kunder udtrykker stor tilfredshed med.

 

Hvidevarer

Vi køber dine hvidevarer gennem indkøbskæden Hvidt & Frit. Hvis du har et spørgsmål eller et ønske om en hvidevare, eller gerne vil have et tilbud fra os på en kvalitets-hvidevare, så sender du blot en mail til Sussie på: sd@eselektrikeren.dk

 

SKS godkendt

Alle elinstallatører har i dag, som grundlag for deres autorisa­tion, indført et lovpligtigt SKS-system. Se vores SKS godkendelse her.

 

 

SKS Godkendt

Alle medlemmer af TEKNIQ omfattes af:

Ankenævnet for tekniske installationer
Skanderborgvej 238
8269 Viby J

www.el-vvs-anke.dk

 

Brug for hjælp?

Bliv ringet op af en ekspert!

© ES Elektrikeren A/S • CVR: 2691 0684 • CookiepolitikWebdesign: Søgemedier A/S
Top